Keltská soľ je pravá nerafinovaná morská soľ sivej farby, ktorá neprechádza žiadnym čistením, vďaka čomu si zachováva široké spektrum minerálov a stopových prvkov obsiahnutých v morskej vode. Na rozdiel od klasickej kuchynskej soli má menší podiel chloridu sodného. Ťaží sa vo Francúzsku v oblasti Guérande blízko Keltského mora v slaniskách vybudovaných na vrstve sivého ílu, preto sa tiež označuje ako sivá soľ. Je ideálna na dochucovanie bieleho mäsa, rýb, ale aj omáčok alebo steakov.
Na čo je Keltská morská soľ dobrá?
- Vďaka tomu, že neprechádza žiadnym čistením, si zachováva všetky minerálne látky a stopové prvky.
- Je perfektná na dochucovanie bieleho mäsa, rýb, steakov, ale aj omáčok.
- Surová morská soľ s menším podielom chloridu sodného.
Zloženie:
100% morská soľ.
Informácie:
- doplnok stravy skladujte mimo dosahu detí
- doplnky stravy nie sú náhradou pestrej stravy
- pred použitím si dôkladne prečítajte informácie a upozornenia na etikete výrobku
- neprekračujte doporučené dávkovanie uvedené na etikete výrobku
- upozornenie pre alergikov: ak je to relevantné , sú alergény vyznačené tučne v popisku výrobku alebo v jeho zložení.